De "do it self" badkamer


Wat een mooi project en we komen steeds een beetje dichter in de buurt van het wonen in de yurt. Het project badkamer is nog in volle gang. We dachten “dat doen we even”, haha. Niks van waar.

 

De leidingen leggen is fase 1, spannen, want ik wil liever geen lekkages in het riool. Het lijkt gelukt.
De betonvloer hebben we ook gestort, dat was even rekenen en berekenen om hem waterdicht te krijgen met een middeltje, maar hij ligt erin. Prachtig om een keer te doen, maar heel fijn dat hij erin ligt. Hopelijk stroomt strakt het water ook netjes het doucheputje in!

Vervolgens willen we de vloer egaliseren en dat mag alleen bij temperaturen onder de 25 graden. Deze warme zomer is prachtig bij een buitenleven, maar heeft dus ook nadelen. Dat wordt vroeg in de ochtend of in de avond de vloer egaliseren.

 

Nu gaan we opbouwen. Een muurtje metselen heb ik altijd is willen doen, dus kan ik afvinken. Het gevoel komt steeds meer dat het een echte badkamer wordt.

Hoe fijn als we straks douchen in een zelfgebouwde badkamer. Heerlijk poepen zonder camping-buren, want na 5 maanden camping zijn we daar wel aan toe! Al die ochtendgeluiden. Bij veel mensen is de spijsvertering ook niet optimaal!

 

Een weekend van waterleidingen en aansluitingen! Ben je een hele ochtend aan het priegelen, blijkt het een klein ringetje te zijn die het lekken oplost.
De toilet werkt, de douche werkt met koud water, de boiler hangt en de wasbak staat. Nu elektra nog zodat we licht en warm water hebben!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0