
Dikke groentesoep
Ideaal om een lading groenten binnen te krijgen. Licht verteerbaar en voedzaam. Varieer in groenten en verhoudingen. Zo wordt je soep oranje of meer groen. Je kunt een aantal groenten ook heel laten en niet in de blender fijn malen. Heel goed om ook op de soep te kauwen. Dit bevordert de spijsvertering.
Hij kan met en zonder rijst gegeten worden. Tijdens het rijstvasten voegen we als laatste het gewenste portie rijst toe.
Ingrediënten
Ui
Bleekselderij
Wortel
Broccoli
Zoete aardappel
(Of een mix van andere groenten)
Kurkuma
Himalaya zout
Zwarte peper
Koriander
Kokosolie
Rijst (rijstvasten)
Nu maken!
Snij de groenten in stukken. Fruit de ui met de kurkuma in een beetje kokosolie. Giet er wat water bij en vervolgens de groenten. Laat de groenten rustig garen. Pureer alles in de blender of met een staafmixer. Tijdens het rijstvasten kunnen we het portie rijst voor dit eetmoment toevoegen.
Maak af met een beetje zout en peper en koriander. Enjoy!

Kleur je leven met de prachtige doeken, dekens, plaids uit Azië. Allemaal uniek en met de hand gemaakt in India.

Wil meer weten over een helt lifestyle en het kleuren van je leven? Volg ons dan op Instagram en Facebook.
Instagram: @kimfoodyourlife
Facebook: www.facebook.com/foodyourlife
Reactie schrijven