
Snicker
De smaak van chocolade en pinda doet direct aan een snicker denken. Deze variant is gemaakt met pure ingrediënten en een
heerlijke traktatie. Snij hem in kleine stukjes om uit te delen of maak mooie stukken om als extraatje mee te nemen naar je werk. Ze zijn goed in de diepvries te bewaren.
NIEUW onderaan de pagina is het recept te downloaden!
Ingrediënten
Bodem
100 gr noten (ongebrand en ongezouten)
150 gr dadels (ontpit)
Snuf Himalaya zout
Vulling
125 gr pindakaas (zonder toevoegingen)
175 gr dadels
2 el kokosvet
Topping
1 reep pure chocolade van minimaal 70% cacao (100gr)
Rauwe pinda’s (je kunt ze licht roosteren)
Nu maken!
Zet een vorm klaar met hierin een vel bakpapier.
Mix de ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine tot een plakkerig geheel.
Druk dit als eerste laag in de vorm.
Mix nu de ingrediënten voor de vulling in de keukenmachine en druk vervolgens als tweede laag in de vorm.
Zet het geheel nu even in de koelkast.
Smelt de chocolade au bain-marie. Schenk de chocolade over de tweede laag en maak af met een topping van pinda’s.
Zet het geheel terug in de koelkast en als de chocolade had is dan kan hij gesneden worden. Enjoy!
PRINTEN
Onderaan de
pagina kun je het recept downloaden.


Kleur je leven met de prachtige doeken, dekens, plaids uit Azië. Allemaal uniek en met de hand gemaakt in India.
DECEMBER ACTIE!
10% korting de gehele maand.

Wil meer weten over een helt lifestyle en het kleuren van je leven? Volg ons dan op Instagram en Facebook.
Instagram: @kimfoodyourlife
Facebook: www.facebook.com/foodyourlife
Reactie schrijven