BIOHACK YOUR WORKFLOW RETREAT

In het voorjaar van 2023 organiseren we een biohack your workflow retreat. Tijdens het retreat gaan we het hebben over jouw Human Design, gewoonten, patronen en stippen we allerlei manieren aan om jouw leven, werk en privé te optimaliseren. Je start met een vasten detox-reis om jouw lichaam te reinigen, de focus te vergroten, energie te laten stromen en cellen te verjongen. Vervolgens ga je 3 dagen met ons mee op reis, om daarna als de nieuwe jij vol inzichten en kennis terug te stappen in de wereld.

Doe jij wat je echt wil?

Past de manier waarop je werkt wel bij je?

Leef jij je optimale versie?

Investeer jij voldoende in jezelf?

Leef jij vanuit je kracht?

Maak jij echte keuzes?

Heb jij redenen of excuses?

Wat is jouw intentie?

Bepaal jij of bepalen andere?

Leef jij in het nu, in het verleden of de toekomst?

EEN REIS VAN 22 DAGEN

Thuis & op een magische plek

Het is een echte reis van 3 weken waarbij we je vooraf ondersteunen in een vasten detox-reis, zodat je helder en krachtig het gezamenlijke retreat ingaat. Na het retreat begeleiden we je nog waar nodig om dat te integreren wat jij mee wil nemen in je dagelijkse leven. 

Inclusief

15 dagen vasten detox-reis - thuis

22 dagen begeleiding

3 dagen retreat inclusief plantbased maaltijden - op een magische plek

Zelfoptimalisatie - biohacking

Human design

Ademwerk

Koude training

Kennis-sessies

Vuur en cacao

Tijd om aandacht te bestreden aan je bedrijf

 26 mei 2023 – 19:30

Na het invullen van een uitgebreide intake, zodat we jouw persoonlijk tips en tools kunnen geven, gaan we het retreat openen met de groep middels Zoom. Je krijgt uitleg over de vasten detox-reis en kan al je vragen stellen.

 

1 juni 2023

Aanvang vasten detox-reis waarbij jij je lichaam in 5 dagen voorbereidt op een vast van 72 uur. Na de vast ga je jouw lichaam weer laten wennen aan vast voedsel en hier besteden we tijdens het retreat ook aandacht aan. We besteden aandacht aan suppletie en hoe jij je voedingspatroon kan optimaliseren. 

Lees meer…

 

10 juni 2023 – 10:30 t/m 12 juni 2023 14:00

Aankomst in Oudewater | Bij Groen Geluk

Op deze magische plek mogen wij na de vasten detox-reis samenkomen.

Wanneer je compleet helder en gereinigd bent ga je naar deze fijne plek om samen een laagje dieper te gaan. Is jouw manier van werken en leven de manier die bij je past? Met welke tools kan jij je energie, creatiekracht en scherpte verbeteren? Je krijgt tijd en ruimte om aan je bedrijf te werken in een inspirerende omgeving samen met gelijkgestemden. In de avond hebben we een ontspannen moment bij het vuur met cacao en inspirerende vragen. Het is een echte investering in jezelf – zelfliefde, groei en ontwikkeling.

 

16 juni 2023 – 19:30

Een Q&A voor al je vragen die nog onbeantwoord zijn. 

BIOHACKING

Kraak je eigen fysieke code en optimaliseer jouw lichaam en geest. 

Ervaar constante focus, energie, creatiekracht en scherpte.

 

Als biohacker richt je je op het verbeteren van biologische processen in het lichaam om optimaal te kunnen functioneren vol energie, inspiratie en focus. Middels voeding, nachtrust, beweging, ademhaling, koude, warmte, suppletie en licht zorg je ervoor dat jouw lichaam instaat is zichzelf te helen, ziekte te voorkomen en fit te blijven. Niet ‘gewoon prima’, maar echt helder, energiek en met een gezonde uitstraling. Jij bepaalt je norm en gaat veroudering tegen.

Je lichaam is een magische gadget. Allemaal systemen die samenwerken door middel van chemische en elektrische signalen die met elkaar communiceren, het is één geheel. Geef je lichaam wat het nodig heeft en zorg voor vertraging van het verouderingsproces, gewichtscontrole en een gezonde uitstraling.

Als zelfstandig ondernemer is het des te belangrijker om jouw systeem fit en vitaal te houden, zodat jij maximaal kan werken aan en in je bedrijf met voldoende rust en ontspanning.

 

Productiever in minder uur. 

VASTEN

Vasten herinnert je aan het feit dat je de kracht hebt iets op te geven. Zelfs zoiets fundamenteels als eten. Je vrijwillig onthouden van eten geeft je de mogelijkheid om een nieuw perspectief te ontdekken. Steeds denk je dat je het optimale hebt bereikt en toch kan je weer een laagje dieper. Zowel fysiek als mentaal geeft vasten ruimte voor verlichting en verdieping. Het geeft spirituele inspiratie, creatiekracht, ruimte voor een zelfbewust leven en vrijheid van klachten en ongemakken. Het is een reis die je naar alle lagen in jezelf laat kijken. De fysieke, emotionele, mentale en spirituele laag.

“The best of all medicine is resting and fasting” 

Benjamin Franklin

Naast de spirituele aspecten kun je vasten zien als een soort ‘reset knop’ voor je stofwisseling en als een verjonging van je cellen. Ziekte, vermoeidheid en prikkelbaar zijn is niet normaal. Het lijkt erbij te horen tot je hebt ervaren wat het is om in helder bewustzijn te leven in een maatschappij van overvloed. Je pelt als het ware een laagje van jezelf af. Van jouw fysieke lichaam, jouw emotionele blokkades en jouw onbewuste beperkende overtuigingen die jou in de weg staan om te leven vanuit jouw volledige potentieel. Vergroot je gevoel van compassie en tevredenheid voor jezelf en andere. Omarm jezelf met alles wat je bent en voelt, licht en donker. Straal je licht uit en leef jouw mooiste leven.

 

Lees meer over vasten…

HUMAN DESIGN

Human Design gaat ervan uit dat ieder mens uniek is en een uniek ontwerp heeft. Wij bekijken jouw Design voor aanvang van de vasten detox-reis en geven je op basis hiervan persoonlijke tips. Human Design is een blauwdruk, met bewuste en onbewuste eigenschappen. Er bestaan geen standaard tips die voor iedereen werken. Iedereen heeft bijvoorbeeld een voedingspatroon met zijn of haar naam erboven en niet die van de bedenker. van dit voedingspatroon. 

Wil jij ook dat je werk en leven gemakkelijk en vreugdevol lopen. Dat je lekker in je vel zit en je in een flow door het leven gaat. Dat je weet dat je het juiste pad bewandelt, dat alles stroomt en jij rust, voldoening, zelfvertrouwen en succes ervaart? Wanneer je kennis hebt van jouw Human Design kan je keuzes maken die bij je passen. Je hoeft zwakke punten niet te transformeren tot sterke punten, omdat ze gewoon niet bij jouw rol passen in dit leven. Vaar op je innerlijke kompas en volg je authentieke stem. Tijdens het retreat gaan wij je de eerste praktische tools geven om jouw Design te gaan leven. 

ADEMWERK

Ademwerk staat voor een verscheidenheid aan ademhalingstechnieken en -oefeningen die je kunt inzetten om je fysieke, mentale, emotionele of spirituele gezondheid te verbeteren. Er zijn al oeroude methoden als Pranayama en steeds meer moderne methoden ontwikkeld door Wim Hof bijvoorbeeld. Ze lopen uiteen van heel complexe en intensieve vormen tot korte oefeningen die je kunt opnemen in je dagelijkse routine. Met ademwerk kan je heel goed in ontspanning komen, maar er zijn nog veel meer bewezen gezondheidsvoordelen. Een natuurlijk middel voor in je ‘medicijnkastje’.

 

Het vermindert stress en angst

Verhoogt je energie en immuunsysteem

Verlaagt de bloeddruk en verbetert de bloedsomloop

Helpt pijn verminderen

Versterkt je longen

Verbetert je stemming en zelfvertrouwen

Zorgt voor een detox

Verbetert je nachtrust

Helpt bij depressies

Verbetert je focus

Helpt bij verslavingen

Verbetert je spijsvertering

KOUDE TRAINING

Koude training is al duizenden jaren oud. Het werd gebruikt tegen ziekten als tyfus en nierkolieken. Tegenwoordig worden er veel studie verricht naar de voordelen van koude op ons systeem. Een ijsbad, natuurwater dip of een koude douche gaat vaak geheel tegen je principe in, maar deze kortdurende stress van het koude water heeft vele gezondheidsvoordelen. Het is een hele mooie toevoeging aan je dagelijkse routine om je lichaam en geest te optimaliseren. 

 

Het gevoel dat je leeft!

Een boost voor je immuunsysteem

Je bloedcirculatie verbetert

Je aanmaak van bruinvet wordt gestimuleerd

Je huid wordt mooier

Sportprestaties verbeteren

Vermindert spierbeschadigingen en ontstekingen

Je ontwikkelt een ‘on top of the world’ mindset

Het geeft een serotonine boost

Een heel compleet pakket van 3 weken waarin jij jezelf en je bedrijf kan optimaliseren. Na dit retreat heb je alle tools in handen om jouw leven te optimaliseren. Je kunt gaan leven naar jouw Human Design, zodat je in een flow komt en er tijd en ruimte ontstaat voor andere dingen. Ziekte kost veel tijd en energie en preventief is er heel veel te doen om niet ziek te worden, om niet ‘gewoon’ te leven, maar om te leven als de optimale jij.

 

Stap jij samen met ons op je nieuwe tijdlijn?

Investering 

549,- (incl. btw) | Tentje

579,- (incl. btw) | Camper

629,- (incl. btw) | Gedeelde tweepersoons safaritent

 

 Als jij een JA voelt boek dat direct een plek, zodat wij deze plek voor jou kunne reserveren. 

 

Biohack Your Workflow Retreat

Als jij een ja voelt boek dan direct een plek, zodat wij deze plek voor jou kunnen reserveren. 

€ 495,00

Jij bent het waard. Je bedrijf is het waard. 

‘Biohack your workflow retreat’

Optimaliseer jouw energie, focus, creatiekracht en scherpte - productiever in minder uur.

 

 

Joyce Bogtman | Back to basics

www.back-2-basics.nl

 

Kim van Waversveld | Holistisch-coaching

www.holistisch-coaching.nl