Start maandag 22 aug

Innerlijke rust en bruisende energie | vet- en suikerverbranding

Check ook even je spam.

Ja, ik meld me aan

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Na jaren les, inspiratiesessies en workshops te hebben gegeven nu een challenge via video.  

 

Tijdens deze gratis challenge neem ik je 5 dagen mee door de wereld van de suikerverbranding en vetverbranding voor meer energie en innerlijke rust. Hoe je kunt switchen tussen deze systemen en hoe je dit kunt versnellen met bewegen. We kijken wat drie maaltijden per dag voor je kunnen betekenen, wat intermitterend vasten is en hoe je autofagie kunt bereiken. Ik geef je handvatten, zodat je zelf aan de slag kunt met de praktische tips en een stukje bewustwording. Na 5 dagen heb je een toolbox waaruit je kunt meenemen wat bij jou past. Leer hoe je ziekte kunt voorkomen of hoe je ongemakken en ziekten kunt aanpakken. Denk aan vermoeidheid, weinig energie, suikerverslaving, pijnlijke spieren, stijve gewrichten, ontstekingen, down gevoel, een dof gevoel in je hoofd, prikkelbaar, migraine, stress, slechte concentratie, overgewicht, hoge bloeddruk, insulineresistentie en noem maar op.

 

Pak je voedingspatroon en levensstijl aan en zorg voor een fit en energiek lichaam met een heldere geest. Zo belangrijk om een manier te vinden die bij je past. Niet wachten tot je ziek bent en dan naar de dokter gaan, maar draai het om en zorg dat je niet bij de dokter komt. Zorg ervoor dat je de touwtjes zelf in handen hebt. 

 

Ik heb er super veel zin in. Jij ook? Schrijf je hieronder in. En deel dit met vrienden en bekenden, zodat er meer mensen kunnen profiteren van deze informatie. Mijn passie is het delen van kennis omtrent voeding, gewoonten, gedachten en levensstijl. Dit is wat is het liefste doe en daarom besteed ik er veel tijd aan. Dit doe ik ook bij cliënten, persoonlijke aandacht is voor mij heel belangrijk.  Daarom voelde het ook best gek om een challenge te doen met video's, terwijl ik voorheen altijd inspiratiesessies gaf aan groepen op locatie. Het voordeel aan video is dat ik meer mensen kan bereiken en mijn kennis verder mag verspreiden. Uiteindelijk vond ik het heel tof om te doen.

 

Vergeet je niet aan te melden voor de besloten Facebookgroep om ervaringen te delen, ideeën op te doen en vragen te stellen. Zo kun je het optimale uit deze challenge halen. 

 

Maandag 22 augustus ontvang je de eerste challenge (video) via de mail. En uiteraard kan je die ook later terug kijken!

 

Liefs Kim 

 

 

Check ook even je spam!

Je ontvangt de link voor de besloten Facebookgroep voordat de challenge begint via de mail of gebruik de link hieronder.