Dag 1 | De suiker- en vetverbranding

 

Zorg ervoor dat je de touwtjes zelf in handen hebt en dat je weet wat je kunt doen als je voelt dat je energie even wat minder is. Het switchen tussen de suiker- en vetverbranding kan je hierbij ondersteunen. Verminder de dip na de maaltijd, het trillerig zijn, slechte concentratie, prikkelbaarheid, de drang om constant te snacken en stimuleer de vetverbranding geregeld. Ervaar meer energie en innerlijke rust.

 

Ik ben heel benieuwd wat jouw inzichten zijn op de vragen in de video.

 

Hoeveel keer eet je per dag?

Hoeveel hiervan zijn suikers of snelle koolhydraten?

Hoeveel heb je echt nodig en is voedzaam?

 

Meld je aan voor de besloten Facebookpagina (onderaan challenge pagina) als je dat nog niet hebt gedaan en deel jouw inzichten. Ik zou het super leuk vinden om dit te lezen en wie weet lees je nog interessante inzichten van andere. Zelf ben ik ook op deze pagina aanwezig en zal proberen zoveel mogelijk persoonlijk te reageren. 

 

Heb je een persoonlijke vraag of geen Facebook dan mag je mij altijd een mailtje sturen of het antwoordformulier hiernaast gebruiken.

 

Heb je vragen?

Je mag ze in de Facebookgroep stellen (link) en is het meer persoonlijk of gebruik je geen Facebook dan kan je ook dit formulier gebruiken. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.