Dag 5 | Autofagie

 

Wauw de laatste dag van de challenge. Ik hoop dat je er echt iets aan hebt gehad en dat je tools kunt meenemen die voor jou belangrijk zijn. Dat is ook gelijk de vraag van vandaag. Denk terug aan de afgelopen dagen en welke tool voelt goed en wil je gaan gebruiken. Welke oude gewoonte moet hiervoor plaatsmaken en hoe ga je dit aanpakken. 

 

 

Heel erg bedankt voor het mee doen en ik zou het heel leuk vinden als je jouw ervaringen deelt in de Facebookgroep (link op home challenge pagina). Misschien lees je hier nog interessante ervaringen van andere waar jezelf nog niet aan hebt gedacht. Als je vragen hebt die meer persoonlijk zijn dan mag je altijd persoonlijk contact met mij opnemen. 

 

Echt heel tof dat je hebt meegedaan en pak die touwtjes zelf in handen. Heb de regie over je keuzes en gezondheid. Dat is zo belangrijk. Wil je een keer vasten of heb je behoefte aan persoonlijke coaching dan kan je contact met mij opnemen. Ik denk graag met je mee of ik de juiste persoon ben om je te ondersteunen.

 

Liefs Kim

Heb je vragen?

Je mag ze in de Facebookgroep stellen (link) en is het meer persoonlijk of gebruik je geen Facebook dan kan je ook dit formulier gebruiken. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.