Bedankt voor je deelname - aanbieding

 

Bedankt voor het vertrouwen en je deelname aan de challenge. Ik hoop echt dat je er wat aan hebt gehad en dat je de ontvangen tools kunt inzetten op een manier die bij jou past. Als het goed voelt om te delen zou ik het heel leuk vinden om te horen hoe je het hebt ervaren en wat je eruit meeneemt. 

"Mijn ervaring tijdens de challenge is"

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Mijn passie is het delen van kennis omtrent voeding, gewoonten, gedachten en levensstijl. Dit is wat ik het liefste doe en daarom besteed ik er veel tijd aan. Er is zoveel winst te behalen met het aanpassen van je levensstijl, zodat het je lichaam en geest geeft wat het echt nodig heeft. Dat ongemakken niet hoeven te bestaan en ziekte geen kans krijgen. 

Het liefst zou ik willen dat iedereen die hiervoor open staat dit mag ervaren. Het is niet altijd makkelijk om zelfstandig je levensstijl aan te passen. Het zijn zoveel visies en de marketing van producten stuurt je alle kanten op. Het is belangrijk om te kijken wat goed voelt en wat bij je past. Ga dit ervaren, heb er vertrouwen in en voel of het klopt en voor je werkt.

Voor mij is persoonlijke aandacht heel belangrijk. Daarom voelde het ook best gek om een challenge te doen met video's, terwijl ik voorheen altijd inspiratiesessies gaf aan groepen op locatie. Het voordeel aan video is dat ik meer mensen kan bereiken en mijn kennis verder mag verspreiden. Ik vond het heel tof om te doen en je mag mij dus altijd contacten als je vragen hebt, zodat je het optimale uit deze challenge kan halen. 

 

Drie aanbiedingen

Omdat jij mee hebt gedaan wil ik je de volgende drie aanbiedingen doen, zodat je de stap die je nu hebt gezet met deze challenge echt kracht bij kunt zetten. De eerste stap is bewustwording en nu is het de fase van doorpakken en toepassen. Rijstvasten of vasten-detox laten je teruggaan naar de basis, zodat je gaat ervaren wat het voor je doet. Klachten verdwijnen en met veel energie en een heldere kijk kan je de veranderingen vervolgens voortzetten. Met coaching kunnen we alle kanten uit, volledig afgestemd op jouw situatie. 

Ervaar je ongemakken en kunnen ze in het ziekenhuis niet vinden waar je klachten vandaan komen, denk dan aan het veranderen van je levensstijl op een manier die passend is bij de klachten die jij ervaart. Dit kan veel verlichting bieden. Het kan je echt heel veel ruimte, rust en energie geven. Je klachten kunnen verdwijnen doordat jij je lichaam geeft wat het nodig heeft. Dat is zo belangrijk en iedereen is uniek, dus iedereen moet individueel bekeken worden.

Denk aan klachten als migraine, een opgeblazen gevoel, winden, pds, acne, spierpijnen, stijve gewrichten, ontstekingen, een trillend ooglid, slechte concentratie, down gevoel, overgewicht, hoog cholesterol, reuma, eczeem, diabetici noem maar op. Pak de touwtjes zelf in handen en zoek een manier die bij je past en je lichaam geeft wat het nodig heeft. Ziekte zijn er niet ineens, het is een sluimerend proces, leer luisteren naar het fluisteren van je lichaam. 

Inclusief

 

* Uitgebreide intake en voorbereiding op het 1ste consult
* 1ste consult | inventarisatie (ongeveer 75min)
* 2de consult | met behandelplan op maat gemaakt (ongeveer 75 min)
* Vervolgconsult | waarin we de voortgang bespreken en bijsturen waar nodig (ongeveer 45 min)
* 100% aandacht van mijn kant – gerichte persoonlijke holistische begeleiding op maat
* Menu, recepten en behandelplan op maat

MEER INFO COACHING

 

Watervasten of sapvasten inclusief

* Persoonlijke startdata
* Uitgebreide intake vooraf
* Persoonlijk consult vooraf (ongeveer 75 min)
* 18 dagen begeleiding afgestemd op behoefte (telefonisch, app en mail)
* 100% aandacht van mijn kant – gerichte persoonlijke holistische begeleiding op maat
* Plantaardig en vrij van gluten
* Vegetarisch, plantaardig, glutenvrij en melkvrij te gebruiken
* Persoonlijke evaluatie consult (ongeveer 75 min)
* Menu voor 20 dagen met recepten na vastenperiode

MEER INFO RIJSTVASTEN

Inclusief

* Persoonlijke startdata
* Uitgebreide intake vooraf
* Persoonlijk consult vooraf (ongeveer 75 min)
* Menu’s, recepten en informatie tijdens 9-daagse reis
* Plantaardig en vrij van gluten
* 9 dagen persoonlijke begeleiding afgestemd op behoefte (telefonisch, app en mail)
* 100% aandacht van mijn kant – gerichte persoonlijke holistische begeleiding op maat
* Persoonlijke evaluatie (ongeveer 75 min)
* 3 dagen na vasten nog persoonlijke begeleiding
* Menu voor 20 dagen met recepten na vastenperiode

MEER INFO VASTEN DETOX


Als je vragen hebt over één van de aanbiedingen of een andere vraag dan mag je die altijd stellen. Ik denk graag met je mee wat een passende oplossing is voor jou. 

CONTACT


Ik hoor graag van je als je het leuk vindt om te delen hoe je de challenge hebt ervaren en als je nog tips hebt voor mij dan zijn die ook welkom. 

 
Liefs Kim