Drie dagen na de challenge vol waardevolle tips

Wauw we zijn alweer 3 dagen verder. Drie dagen na de challenge, drie dagen nadat je de meest waardevolle tips hebt mogen ontvangen om te werken aan je gezondheid. Het is echt waar, je kunt zoveel bereiken door kritisch naar je levensstijl te kijken en dat aan te pakken wat voor jou goed voelt. Soms is het belangrijk om het eerst te ervaren wat het voor je kan betekenen, het is echt een wereld van verschil. Ik weet ook dat het niet altijd makkelijk is om je levensstijl aan te passen. Er zijn veel factoren die meespelen, maar als je echt wil, dan kan het altijd! Het zijn allemaal keuzes. 

Onderstaande drie aanbiedingen heb ik voor jou gemaakt, zodat jij de stap die je gezet hebt om deel te nemen aan deze challenge kracht bij kunt zetten. Kies voor een vasten programma, rijstvasten of vasten-detox, om te gaan ervaren wat levensstijl verandering voor je kan betekenen. Je ontlast het lichaam en geeft het daarmee ruimte om ongemakken te laten verdwijnen of ongemakken en ziekte geen kans te geven. Je ervaart meer energie, heldere gedachten en kan daarmee inzette veranderingen veel makkelijker doorzetten.

Er zijn je al vele voor gegaan en de resultaten zijn altijd fantastisch. Tijdens het persoonlijke intake consult hebben we een totaal ander gesprek dan tijdens het evaluatieconsult. Het is echt waar. 

"Mijn ervaring tijdens de challenge is"

Heb je het al ingevuld? Heel erg bedankt voor je reactie, dit is heel waardevol voor mij.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Drie aanbiedingen

Omdat jij mee hebt gedaan wil ik je de volgende drie aanbiedingen doen, zodat je de stap die je nu hebt gezet met deze challenge echt kracht bij kunt zetten. De eerste stap is bewustwording en nu is het de fase van doorpakken en toepassen. Rijstvasten of vasten-detox laten je teruggaan naar de basis, zodat je gaat ervaren wat het voor je doet. Klachten verdwijnen en met veel energie en een heldere kijk kan je de veranderingen vervolgens voortzetten. Met coaching kunnen we alle kanten uit, volledig afgestemd op jouw situatie. 

Ervaar je ongemakken en kunnen ze in het ziekenhuis niet vinden waar je klachten vandaan komen, denk dan aan het veranderen van je levensstijl op een manier die passend is bij de klachten die jij ervaart. Dit kan veel verlichting bieden. Het kan je echt heel veel ruimte, rust en energie geven. Je klachten kunnen verdwijnen doordat jij je lichaam geeft wat het nodig heeft. Dat is zo belangrijk en iedereen is uniek, dus iedereen moet individueel bekeken worden.

Denk aan klachten als migraine, een opgeblazen gevoel, winden, pds, acne, spierpijnen, stijve gewrichten, ontstekingen, een trillend ooglid, slechte concentratie, down gevoel, overgewicht, hoog cholesterol, reuma, eczeem, diabetici noem maar op. Pak de touwtjes zelf in handen en zoek een manier die bij je past en je lichaam geeft wat het nodig heeft. Ziekte zijn er niet ineens, het is een sluimerend proces, leer luisteren naar het fluisteren van je lichaam. 

Inclusief

 

* Uitgebreide intake en voorbereiding op het 1ste consult
* 1ste consult | inventarisatie (ongeveer 75min)
* 2de consult | met behandelplan op maat gemaakt (ongeveer 75 min)
* Vervolgconsult | waarin we de voortgang bespreken en bijsturen waar nodig (ongeveer 45 min)
* 100% aandacht van mijn kant – gerichte persoonlijke holistische begeleiding op maat
* Menu, recepten en behandelplan op maat

MEER INFO COACHING

 

Watervasten of sapvasten inclusief

* Persoonlijke startdata
* Uitgebreide intake vooraf
* Persoonlijk consult vooraf (ongeveer 75 min)
* 18 dagen begeleiding afgestemd op behoefte (telefonisch, app en mail)
* 100% aandacht van mijn kant – gerichte persoonlijke holistische begeleiding op maat
* Plantaardig en vrij van gluten
* Vegetarisch, plantaardig, glutenvrij en melkvrij te gebruiken
* Persoonlijke evaluatie consult (ongeveer 75 min)
* Menu voor 20 dagen met recepten na vastenperiode

MEER INFO RIJSTVASTEN

Inclusief

* Persoonlijke startdata
* Uitgebreide intake vooraf
* Persoonlijk consult vooraf (ongeveer 75 min)
* Menu’s, recepten en informatie tijdens 9-daagse reis
* Plantaardig en vrij van gluten
* 9 dagen persoonlijke begeleiding afgestemd op behoefte (telefonisch, app en mail)
* 100% aandacht van mijn kant – gerichte persoonlijke holistische begeleiding op maat
* Persoonlijke evaluatie (ongeveer 75 min)
* 3 dagen na vasten nog persoonlijke begeleiding
* Menu voor 20 dagen met recepten na vastenperiode

MEER INFO VASTEN DETOX


Als je vragen hebt over één van de aanbiedingen of een andere vraag dan mag je die altijd stellen. Ik denk graag met je mee wat een passende oplossing is voor jou. 

CONTACT

Mocht je het nog niet hebben gedaan dan zou ik het heel leuk vinden als je wil laten weten hoe je de challenge hebt ervaren en als je nog tips hebt voor mij dan zijn die ook welkom. 
 
Liefs Kim