Pak de controle over je gezondheid

Je gezondheid is een belangrijk onderdeel van het leven en hoe fijn is het als je hier de controle over kunt houden. Hoe fijn is het als je zelf in de hand hebt of klachten erger worden of dat ze verdwijnen. Wees je bewust van het feit dat je over veel dingen de controle in eigen handen kunt houden. Jij bent de baas over je lichaam, jij bepaald wat je eet, jij bepaalt welke supplementen je gebruikt en welke activiteiten je onderneemt of gedachten je hebt. 

Soms lijkt het of je sturing een beetje kwijt bent en dat je lichaam gewoon vraagt om suikers. Dat je lichaam ergens om vraagt klopt ook, maar vaak zijn het niet suikers. Je lichaam wil altijd het optimale voor zichzelf. Een lichaam met te korten gaat vragen, een verstoorde hormoonbalans zorgt voor het vragen om suikers of andere producten, jij kunt dit omkeren. 

Geef je lichaam wat het nodig heeft als vitamines, mineralen, plantenstoffen en de juiste vetten, eiwitten en koolhydraten. Geef hem niet wat het niet nodig heeft. Denk hierbij aan geraffineerde producten als suiker en witmeelproducten of bewerkte voeding met veel e-nummers. 

Het klinkt heel makkelijk en ik weet dat dit niet altijd zo is. Maar als je eenmaal hebt ervaren hoe het ook kan, dan wil je nooit meer terug.

Het is een cadeautje voor lichaam en geest om te vinden wat bij je past. Een levensstijl die je energie geeft, innerlijke rust en waar je blij en tevreden van wordt. Ik ervaar het iedere keer weer bij cliënten, het is echt een wereld van verschil. Zo dankbaar om dat verschil keer op keer te mogen waarnemen. Daarom sta ik er ook voor 100% achter en deel ik deze informatie het liefst aan zoveel mogelijk mensen. 

Het is niet normaal om met migraine, een opgeblazen gevoel, winden, pds, acne, spierpijnen, stijve gewrichten, ontstekingen, een trillend ooglid, slechte concentratie, down gevoel, overgewicht, hoog cholesterol, reuma, eczeem, diabetici en noem maar op te leven. Pak de touwtjes zelf in handen en zoek een manier die bij je past en geef je lichaam wat het nodig heeft. Ziekte zijn er niet ineens, het is een sluimerend proces, leer luisteren naar het fluisteren van je lichaam.

"Mijn ervaring tijdens de challenge is"

Heb je het al ingevuld? Heel erg bedankt voor je reactie, dit is heel waardevol voor mij.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Drie aanbiedingen

Omdat jij mee hebt gedaan wil ik je de volgende drie aanbiedingen doen, zodat je de stap die je nu hebt gezet met deze challenge echt kracht bij kunt zetten. De eerste stap is bewustwording en nu is het de fase van doorpakken en toepassen. Rijstvasten of vasten-detox laten je teruggaan naar de basis, zodat je gaat ervaren wat het voor je doet. Klachten verdwijnen en met veel energie en een heldere kijk kan je de veranderingen vervolgens voortzetten. Met coaching kunnen we alle kanten uit, volledig afgestemd op jouw situatie. 

Ervaar je ongemakken en kunnen ze in het ziekenhuis niet vinden waar je klachten vandaan komen, denk dan aan het veranderen van je levensstijl op een manier die passend is bij de klachten die jij ervaart. Dit kan veel verlichting bieden. Het kan je echt heel veel ruimte, rust en energie geven. Je klachten kunnen verdwijnen doordat jij je lichaam geeft wat het nodig heeft. Dat is zo belangrijk en iedereen is uniek, dus iedereen moet individueel bekeken worden.

Denk aan klachten als migraine, een opgeblazen gevoel, winden, pds, acne, spierpijnen, stijve gewrichten, ontstekingen, een trillend ooglid, slechte concentratie, down gevoel, overgewicht, hoog cholesterol, reuma, eczeem, diabetici noem maar op. Pak de touwtjes zelf in handen en zoek een manier die bij je past en je lichaam geeft wat het nodig heeft. Ziekte zijn er niet ineens, het is een sluimerend proces, leer luisteren naar het fluisteren van je lichaam. 

Inclusief

 

* Uitgebreide intake en voorbereiding op het 1ste consult
* 1ste consult | inventarisatie (ongeveer 75min)
* 2de consult | met behandelplan op maat gemaakt (ongeveer 75 min)
* Vervolgconsult | waarin we de voortgang bespreken en bijsturen waar nodig (ongeveer 45 min)
* 100% aandacht van mijn kant – gerichte persoonlijke holistische begeleiding op maat
* Menu, recepten en behandelplan op maat

MEER INFO COACHING

 

Watervasten of sapvasten inclusief

* Persoonlijke startdata
* Uitgebreide intake vooraf
* Persoonlijk consult vooraf (ongeveer 75 min)
* 18 dagen begeleiding afgestemd op behoefte (telefonisch, app en mail)
* 100% aandacht van mijn kant – gerichte persoonlijke holistische begeleiding op maat
* Plantaardig en vrij van gluten
* Vegetarisch, plantaardig, glutenvrij en melkvrij te gebruiken
* Persoonlijke evaluatie consult (ongeveer 75 min)
* Menu voor 20 dagen met recepten na vastenperiode

MEER INFO RIJSTVASTEN

Inclusief

* Persoonlijke startdata
* Uitgebreide intake vooraf
* Persoonlijk consult vooraf (ongeveer 75 min)
* Menu’s, recepten en informatie tijdens 9-daagse reis
* Plantaardig en vrij van gluten
* 9 dagen persoonlijke begeleiding afgestemd op behoefte (telefonisch, app en mail)
* 100% aandacht van mijn kant – gerichte persoonlijke holistische begeleiding op maat
* Persoonlijke evaluatie (ongeveer 75 min)
* 3 dagen na vasten nog persoonlijke begeleiding
* Menu voor 20 dagen met recepten na vastenperiode

MEER INFO VASTEN DETOX


Als je vragen hebt over één van de aanbiedingen of een andere vraag dan mag je die altijd stellen. Ik denk graag met je mee wat een passende oplossing is voor jou. 

CONTACT

Mocht je het nog niet hebben gedaan dan zou ik het heel leuk vinden als je wil laten weten hoe je de challenge hebt ervaren en als je nog tips hebt voor mij dan zijn die ook welkom. 
 
Liefs Kim