De laatste mail en laatste kans voor de aanbiedingen

De laatste mail van mijn kant na de challenge. Dank allemaal voor jullie berichten en inzet tijdens de challenge. Ik heb het wederom als een zeer waardevolle periode ervaren. Het veranderen van levensstijl kan zoveel voor je doen. Het voeden van je lichaam in plaats van het enkel vullen is niet altijd makkelijk in de consumptiemaatschappij waarin wij leven. 

Ik ben blij dat ik middels deze challenge weer een aantal mensen kennis heb laten maken met tools en handvatten om mee aan de slag te gaan. Ik hoop dat je hebt mogen ervaren wat het voor je kan betekenen. Of dat je je eerste stap van deelnemen aan de challenge kracht bij hebt gezet door een van de vormen van vasten of coaching in te zetten. Het is zo waardevol. Als de wil er is dan is het de tijd om door te pakken. De tijd om aandacht aan jezelf te geven, te focussen op jouw gezondheid en te zorgen dat jij bruist van de energie met heldere gedachten en een stralende blik. 

Je bent het meer dan waard om in te investeren. Het is een investering die zich dubbel terugbetaald en die levensslang voor je werkt. Leef bewust, weet wat je eet, wat je slikt aan supplementen en weet welke tools je kunt inzetten uit jouw persoonlijke ‘medicijnkastje’. 

De laatste keer nog de aanbiedingen, stuur mij je etiketten van je supplementen of lees nog is terug op de andere pagina’s.

"Dit wil ik je nog vertellen"

Heb je het al ingevuld? Heel erg bedankt voor je reactie, dit is heel waardevol voor mij.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Drie aanbiedingen

En ook deze aanbieding zijn er nog voor jou. Je ontvangt hierna nog één mail en daarna zullen de aanbiedingen verlopen. Wil je er gebruik van maken of heb je vragen dan mag je die altijd stellen. Persoonlijke begeleiding staat bij mij op nummer één en daarom zal een consult of vastenperiode altijd aangepast worden naar jouw wensen. 

De eerste stap is bewustwording en nu is het de fase van doorpakken en toepassen. Rijstvasten of vasten-detox laten je teruggaan naar de basis, zodat je gaat ervaren wat het voor je doet. Klachten verdwijnen en met veel energie en een heldere kijk kan je de veranderingen vervolgens voortzetten. Met coaching kunnen we alle kanten uit, volledig afgestemd op jouw situatie. 

Ervaar je ongemakken en kunnen ze in het ziekenhuis niet vinden waar je klachten vandaan komen, denk dan aan het veranderen van je levensstijl op een manier die passend is bij de klachten die jij ervaart. Dit kan veel verlichting bieden. Het kan je echt heel veel ruimte, rust en energie geven. Je klachten kunnen verdwijnen doordat jij je lichaam geeft wat het nodig heeft. Dat is zo belangrijk en iedereen is uniek, dus iedereen moet individueel bekeken worden.

Denk aan klachten als migraine, een opgeblazen gevoel, winden, pds, acne, spierpijnen, stijve gewrichten, ontstekingen, een trillend ooglid, slechte concentratie, down gevoel, overgewicht, hoog cholesterol, reuma, eczeem, diabetici noem maar op. Pak de touwtjes zelf in handen en zoek een manier die bij je past en je lichaam geeft wat het nodig heeft. Ziekte zijn er niet ineens, het is een sluimerend proces, leer luisteren naar het fluisteren van je lichaam. 

Inclusief

 

* Uitgebreide intake en voorbereiding op het 1ste consult
* 1ste consult | inventarisatie (ongeveer 75min)
* 2de consult | met behandelplan op maat gemaakt (ongeveer 75 min)
* Vervolgconsult | waarin we de voortgang bespreken en bijsturen waar nodig (ongeveer 45 min)
* 100% aandacht van mijn kant – gerichte persoonlijke holistische begeleiding op maat
* Menu, recepten en behandelplan op maat

MEER INFO COACHING

 

Watervasten of sapvasten inclusief

* Persoonlijke startdata
* Uitgebreide intake vooraf
* Persoonlijk consult vooraf (ongeveer 75 min)
* 18 dagen begeleiding afgestemd op behoefte (telefonisch, app en mail)
* 100% aandacht van mijn kant – gerichte persoonlijke holistische begeleiding op maat
* Plantaardig en vrij van gluten
* Vegetarisch, plantaardig, glutenvrij en melkvrij te gebruiken
* Persoonlijke evaluatie consult (ongeveer 75 min)
* Menu voor 20 dagen met recepten na vastenperiode

MEER INFO RIJSTVASTEN

Inclusief

* Persoonlijke startdata
* Uitgebreide intake vooraf
* Persoonlijk consult vooraf (ongeveer 75 min)
* Menu’s, recepten en informatie tijdens 9-daagse reis
* Plantaardig en vrij van gluten
* 9 dagen persoonlijke begeleiding afgestemd op behoefte (telefonisch, app en mail)
* 100% aandacht van mijn kant – gerichte persoonlijke holistische begeleiding op maat
* Persoonlijke evaluatie (ongeveer 75 min)
* 3 dagen na vasten nog persoonlijke begeleiding
* Menu voor 20 dagen met recepten na vastenperiode

MEER INFO VASTEN DETOX


Als je vragen hebt over één van de aanbiedingen of een andere vraag dan mag je die altijd stellen. Ik denk graag met je mee wat een passende oplossing is voor jou. 

CONTACT

Heel erg bedankt voor je deelname en als ik ooit iets voor je kan doen dan weet je mij te vinden. Je mag altijd vragen stellen. Ik wens je het allerbeste, zorg goed voor jezelf, voedt je lichaam en geest met de meest natuurlijke ‘medicijnen’.

Liefs Kim