VASTEN

Een eeuwen oude methode

Een van de krachtigste methoden om je gezondheid te verbeteren. 

 

Snel nadat ik had ontdekt wat voeding, levensstijl, gedachten en energie kunnen betekenen voor ons welbevinden ben ik in aanraking gekomen met vasten. Ik ben op ontdekkingstocht gegaan met en zonder begeleiding en iedere keer verbaas is mij weer over het effect en de verlichting van vasten. Steeds als je denk dat je in jouw volle potentieel leeft gaan er toch weer deuren open naar andere lagen. Vasten staat bovenaan in mijn natuurlijke medicijnkastje. 

 

Zelf heb ik al vele vastenperiodes mogen ervaren, lange en korte vastenperioden met allemaal hun eigen kracht. Van dagelijks intermitterend vasten in verschillende vormen tot de diepste vorm van vasten met water. Het heeft mij zoveel gebracht dat ik dit proces aan iedereen gun. Ik durf mijzelf expert te noemen op het gebied van vasten en wil jou hier graag in begeleiden. 

Watervasten – Juicevasten – Fasting Mimicking

 

30 dagen begeleiding

In 30 dagen leer ik jouw de touwtjes over je gezondheid in handen nemen. Je gaat je lichaam ontlasten en voeden met de juiste nutriënten passend bij jouw behoefte. De 30 dagen worden op maat samengesteld en volledig afgestemd op jouw klachten, wensen en situatie.

Vasten detox-reis van 13 of 15 dagen

Je maakt een reis waarbij je jouw lichaam eerst voorbereidt op een periode van vasten. Vervolgens ga je vasten en bouw je weer op naar een volwaardig voedingspatroon.

Liever een andere reis op maat?

Wil je een langere vast op maat of wil je vasten inzetten rond kankerbehandelingen neem dan contact op. Samen kijken we hoe ik je hierin kan ondersteunen. 

BEGELEIDING

Er zijn veel manieren om vasten toe te passen. Een zeer persoonlijke reis van dagen of meerdere weken waarbij jouw intentie leidend is. Je gaat bewust aan de slag met punten die voor jouw belangrijk zijn. Waarbij persoonlijk begeleiding voorop staat om jouw reis onvergetelijk te maken. Je wordt je bewust van gewoonten, patronen en gedachten en we vergroten je kennis op het gebied van voeding en levensstijl. Het geeft kracht, helderheid en zelfvertrouwen in een lichaam vrij van afvalstoffen en obstructies. 

 

Jij bent expert op het gebied van jouw lichaam.

Ik ben expert op het gebied van vasten, orthomoleculaire voeding en holistisch coaching.

Jij bent de baas over jouw proces.

Ik ben er om je te begeleiden.

 

Het is dus altijd een traject op maat.

 

Vrijheid.

Wil je meer lezen over vasten? Het waarom en de verschillende processen die voor je gaan werken als je een periode van schaarste inlast. 

VASTEN IETS VOOR JOU? VRAAG EEN GRATIS INTAKE AAN

Ben je geïnspireerd en wil je gaan vasten of twijfel je nog of vasten iets is wat bij je past? Vraag je gratis intake aan, zodat we samen kunnen kijken wat voor jou het beste is op dit moment. Weet je zeker dat je wil beginnen neem dan contact op via de contact button hieronder en vertel mij wat jouw wensen zijn. Binnen 48 uur krijg je van mij persoonlijk bericht.

 

Of wil je meer lezen over je darmen, de verbinding met je hersenen of wat supplementen voor je kunnen doen. Op de pagina kennis delen kan je informatie vinden over verschillende onderwerpen. 

MOOIE MENSEN DIE JE VOOR ZIJN GEGAAN

Commentaren: 3
 • #3

  Joris van den bergh (maandag, 02 januari 2023 20:18)

  De begeleiding van Kim zorgt ervoor dat de challenge een waar avontuur wordt. Leerzamer, leuker. Mega aardig, wijs en begripvol en altijd hulpzaam. 100% aanrader. Kim nogmaals dank!

 • #2

  Ank (maandag, 14 november 2022 14:27)

  De reset die ik door het rijstvasten met Kim heb ervaren is zo leefstijlbepalend geweest dat ik sindsdien geheel plantbaser ben gaan eten, na het vasten voelde dat zo logisch. Ook het intermittant fasten is gebleven. De deskundige en warme begeleiding van Kim maakt het echt heel goed te doen. Ontzettend dankjewel voor je inzichten en steun. Food is life �

 • #1

  Gea H. (maandag, 24 oktober 2022 06:18)

  In 2009 is er bij mij "per toeval" chronische lymfatische leukemie ontdekt toen ik met een longontsteking in het ziekenhuis terecht kwam. Wat een schrik, ik hoefde niet behandeld te worden. Er volgde een lange periode van wait and see met veel controles. In 2018 adviseerde de arts toch te starten met behandeling met chemotherapie. Daar ben ik zo door in een doodsangst gekomen en heb ik mijn hele leven kunnen veranderen in kleine stapjes. Er kwam toen ook van alles op mijn pad: een collega die mij het boek Antikanker van dokter David wilde lenen, alle suggesties heb ik opgevolgd uit dit boek. O.a. gaan sporten, biologisch eten, wildplukken, intermitted fasten, mijn hoofd opruimen (daar ben ik al heel lang mee bezig), mediteren. Mijn leven is er een stuk mooier door geworden met ook veel mooie mensen. Ik voel me hier heel dankbaar voor. Al mijn acties hebben niet genoeg geholpen om mijn lichaam te genezen. Vorige maand heb ik besloten toch de reguliere behandeling te gaan doen omdat mijn milt sterk vergroot was en er lange perioden van ziek zijn waren. Een week voordat de behandeling startte besloot ik te gaan vasten tijdens de chemotherapie en immuuntherapie. Op internet vond ik goede resultaten bij chemotherapie en vasten. Ik wist dat ik dat niet alleen kon en vroeg mijn dochter om iemand voor mij te zoeken voor begeleiding. Wat een zegen om met Kim dit traject in te gaan. Ik voel me verbonden met haar en we hebben elkaar nog niet in levende lijve ontmoet. We hebben zoommeetingen gehad en we appen veel. En zo ga ik nu de tweede behandeling in met een goed gevoel. Ze begeleid me ook in het ketogeen dieet en daarvoor heb ik heerlijke recepten gekregen en voedingssupplementen. Ik kan me geen betere begeleiding voorstellen. Kim hoort op mijn 'levenspad" net als alles wat hiervoor geschreven is. De kanker helpt mij naar een nog mooier en zinvol leven.