Als holistisch coach en orthomoleculair therapeut kan ik je ondersteunen in het terugbrengen van de energie in je leven, het laten verdwijnen van ongemakken of ziekten en een levensstijl creëren die je rust geeft. Het is zo belangrijk om met een glimlach en energie op te staan en weer tevreden en voldaan te gaan slapen.

Heb je het gevoel dat je de controle over je lichaam kwijtraakt of stapelen de ongemakken zich op dan kan je de touwtjes weer zelf in handen nemen door het veranderen van levensstijl. Wil je meer bewegen, afvallen, gezonder eten, beter met stress om kunnen gaan, je darmen herstellen, ongemakken laten verdwijnen, stoppen met roken, maar krijg je het niet voor elkaar om nieuwe gewoonten te implementeren? Merk je dat je de laatste tijd steeds meer eisen aan jezelf stelt, steeds vaker piekert of moeite hebt met het genieten van het leven?

 

Ik kan je ondersteunen in het creëren van een leven die je geeft wat je nodig hebt, je leren voeden van lichaam en geest, zodat je rust creëert en tegelijkertijd bruist van de energie. We kijken samen naar dat aspect wat voor jou van belang is. Hierbij kun je denken aan het opsporen van intoleranties,

interventie van je voedingspatroon, dagritme, supplementen, beweging, organiseren, ordenen van gedachten, het lichaam ontlasten en reinigen, doorbreken van oude patronen en aanleren van nieuwe gewoonten. 

 

Coaching kan op veel manieren en momenten in je leven een manier zijn om verder te komen. Er is geen goede of foute manier van leven, het is fijn om dat te vinden wat bij jou past. Een manier van leven berust op bewuste keuzes, dat wat op dat moment goed voelt voor jou. Samen met jou zoek ik graag naar een manier waarop jij van je optimale lichamelijke en geestelijke gezondheid kunt genieten in een omgeving waar je blij van wordt. We kijken op een holistische manier, naar de mens in zijn geheel en alle factoren die van invloed kunnen zijn op jouw leven. Langer termijn veranderingen waar je een leven lang baat bij kunt hebben, zodat jij kunt zijn wie je echt bent. 

 

PAK DE TOUWTJES IN HANDEN EN BEN DE BAAS OVER JE EIGEN GEZONDHEID.

 

"Ik ben expert op leefstijl - jij bent expert in je eigen leven"

 

Vraag een gratis intake aan.

Commentaren: 1
 • #1

  Chris van Dijk (vrijdag, 03 juni 2022 19:59)

  Sinds januari 2021 heb ik contact met Kim en ben ik mijn zoektocht naar herstel begonnen. Ik kreeg de diagnose colitis
  ulcerosa in januari 2020. Ik heb er te lang mee doorgelopen. Door een goede schop onder mijn kont richting Kim zijn we begonnen. Hierbij zijn diverse wegen bewandeld, waaronder ook het intolerantie onderzoek. Door bepaalde voedingsmiddelen en stoffen weg te laten merkte ik al veel verschil. Nadat de uitslagen binnen waren en we wisten waar ik dus gevoelig voor was hebben we de juiste weg kunnen inslaan. Door de expertise van Kim en de uitslagen van het onderzoek heb ik een voedingsschema gekregen en de do's en dont's gekregen.

  Kim heeft mij begeleid op een manier, waardoor ikzelf ook begreep wat er gaande was in mijn lichaam en door het zelf te begrijpen komt er meer kracht achter de veranderingen. Ik heb diverse medicatie gehad waaronder, prednison, humira en mtx ( injecties ) en ontstekingsremmers. Het enige wat ik op dit moment nog gebruik is een ontstekingsremmer, maar daarin kan ik ook gaan afbouwen. Dit heeft te maken, dat in het laatste ziekenhuis onderzoek is gebleken, dat er in nog maar in 1 biopte een kleine ontsteking te zien was.

  Voordat ik begeleid werd door Kim, was er geen uitzicht op een normaal leven meer ( denk aan rectale incontinentie en opvlammingen waardoor normaal functioneren niet meer mogelijk was ). Door deze begeleiding heb ik van geen van bovengenoemde bijwerkingen meer last en kan ik weer gewoon de man zijn van 34 met een vrouw en 2 jonge kinderen. Ik durf weer naar buiten en kan ook weer naar buiten.

  Ik kan iedereen, die ook maar twijfelt of dit werkt of niet echt aanbevelen om in contact te komen met Kim en te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik ben er enorm bij geholpen en heb voor 90% mijn leven terug.

  Ik kan nog maar 1 ding zeggen: "de wonderen zijn de wereld nog niet uit"

  Kim dank je wel voor alles.


Vertel je verhaal via de contactpagina of vraag direct een gratis intake aan.