ORTHOMOLECULAIR HOLISTISCH COACH

Als holistisch coach en orthomoleculair therapeut kan ik je ondersteunen in het terugbrengen van de energie in je leven, het laten verdwijnen van ongemakken of ziekten en een levensstijl creëren die je rust geeft. Het is zo belangrijk om met een glimlach en energie op te staan en weer tevreden en voldaan te gaan slapen.

Heb je het gevoel dat je de controle over je lichaam kwijtraakt of stapelen de ongemakken zich op dan kan je de touwtjes zelf weer in handen nemen door het veranderen van levensstijl. Wil je meer bewegen, afvallen, gezonder eten, beter met stress om kunnen gaan, je darmen herstellen, ongemakken laten verdwijnen, stoppen met roken, maar krijg je het niet voor elkaar om nieuwe gewoonten te implementeren en oude patronen te verbreken? Merk je dat je de laatste tijd steeds meer eisen aan jezelf stelt, steeds vaker piekert of moeite hebt met het genieten van het leven?

 

“Je lichaam en geest voeden in plaats van vullen”

 

Ik kan je ondersteunen in het creëren van een leven die je geeft wat je nodig hebt, je leren voeden van lichaam en geest, zodat je rust creëert en tegelijkertijd bruist van de energie. We kijken samen naar dat aspect wat voor jou van belang is. Hierbij kun je denken aan het opsporen van intoleranties, voedingsinterventies, dagritme, supplementen, beweging, organiseren, ordenen van gedachten, het lichaam ontlasten en reinigen, doorbreken van oude patronen en aanleren van nieuwe gewoonten. 

 

PAK DE TOUWTJES IN HANDEN EN BEN DE BAAS OVER JE EIGEN GEZONDHEID.

 

TRAJECTEN

 

30 dagen begeleiding

In 30 dagen leer ik jouw de touwtjes over je gezondheid in handen nemen. Je gaat je lichaam ontlasten en voeden met de juiste nutriënten passend bij jouw behoefte. De 30 dagen worden op maat samengesteld en volledig afgestemd op jouw klachten, wensen en situatie. 

Losse consulten 

Momenten waarin ik je ondersteun op de gebieden die voor jou van belang zijn. Ik leer je hoe je meer rust en ruimte kunt brengen in lichaam en geest. We kijken welke producten passen bij de klachten die je ervaart, ik geef je handvatten, menu’s en recepten, zodat jij de touwtjes over je gezondheid weer zelf in handen kunt nemen.  

Vasten detox-reis van 13 of 15 dagen

Je maakt een reis waarbij je jouw lichaam eerst voorbereidt op een periode van vasten. Vervolgens ga je vasten en bouw je weer op naar een volwaardig voedingspatroon.

Liever een andere reis op maat?

Wil je een langere vast op maat of wil je vasten inzetten rond kankerbehandelingen neem dan contact op. Samen kijken we hoe ik je hierin kan ondersteunen. 

Coaching kan op veel momenten in je leven een manier zijn om verder te komen. Er is geen goede of foute manier van leven, het is fijn om dat te vinden wat bij jou past. Een manier van leven berust op bewuste keuzes, dat wat op dat moment goed voelt voor jou. Samen met jou zoek ik graag naar een manier waarop jij van je optimale lichamelijke en geestelijke gezondheid kunt genieten in een omgeving waar je blij van wordt. We kijken op een holistische manier, naar de mens in zijn geheel en alle factoren die van invloed kunnen zijn op jouw leven. Lange termijn veranderingen waar je een leven lang baat bij kunt hebben, zodat jij kunt zijn wie je in essentie bent.

 

 

Jij bent expert op het gebied van jouw lichaam.

Ik ben expert op het gebied van vasten, orthomoleculaire voeding en holistisch coaching.

Jij bent de baas over jouw proces.

Ik ben er om je te begeleiden.

Het is dus altijd een traject op maat.

 

Vrijheid.

 

 

COACHING IETS VOOR JOU? VRAAG EEN GRATIS INTAKE AAN

Ben je geïnspireerd en wil je veranderen, maar twijfel je nog of dit de manier is? Vraag je gratis intake aan, zodat we samen kunnen kijken wat voor jou het beste is op dit moment. Weet je zeker dat je wil beginnen neem dan contact op via de contact button hieronder en vertel mij wat jouw wensen zijn. Binnen 48 uur krijg je van mij persoonlijk bericht.

 

 

Wil je meer lezen over vasten? Het waarom en de verschillende processen die voor je gaan werken als je een periode van schaarste inlast. 

Of wil je meer lezen over je darmen, de verbinding met je hersenen of wat supplementen voor je kunnen doen. Op de pagina kennis delen kan je informatie vinden over verschillende onderwerpen. 

Commentaren: 2
 • #2

  Cynthia Roos-Kempers (woensdag, 05 oktober 2022 11:05)

  Ik ben inmiddels ruim 2 jaar met Kim in gesprek. Wat een ontwikkeling maken we met elkaar door. Een zoektocht naar wat voor mij werkt. Met alle ruimte die zij mij geeft, krijg ik meer en meer mijn zelfvertrouwen terug op het gebied van voeding en voor mezelf zorgen. De vasthoudendheid en oneindige geduld van Kim, maakt dat ik op een punt ben waarvan ik geloof nu de regie zelf terug te pakken in mijn leven. Juist nu er artrose is vastgesteld. Met handvatten en supplementen zie ik de toekomst rooskleurig tegemoet. Doorbraak nu met een mooie 30 dagen met nieuwe inzichten!
  Een goed kick-start naar de toekomst en spiegel voor mijzelf.

  Ik ben nog altijd intens dankbaar voor jouw onnavolgbare begeleiding.
  Just do it!

 • #1

  Chris van Dijk (vrijdag, 03 juni 2022 19:59)

  Sinds januari 2021 heb ik contact met Kim en ben ik mijn zoektocht naar herstel begonnen. Ik kreeg de diagnose colitis
  ulcerosa in januari 2020. Ik heb er te lang mee doorgelopen. Door een goede schop onder mijn kont richting Kim zijn we begonnen. Hierbij zijn diverse wegen bewandeld, waaronder ook het intolerantie onderzoek. Door bepaalde voedingsmiddelen en stoffen weg te laten merkte ik al veel verschil. Nadat de uitslagen binnen waren en we wisten waar ik dus gevoelig voor was hebben we de juiste weg kunnen inslaan. Door de expertise van Kim en de uitslagen van het onderzoek heb ik een voedingsschema gekregen en de do's en dont's gekregen.

  Kim heeft mij begeleid op een manier, waardoor ikzelf ook begreep wat er gaande was in mijn lichaam en door het zelf te begrijpen komt er meer kracht achter de veranderingen. Ik heb diverse medicatie gehad waaronder, prednison, humira en mtx ( injecties ) en ontstekingsremmers. Het enige wat ik op dit moment nog gebruik is een ontstekingsremmer, maar daarin kan ik ook gaan afbouwen. Dit heeft te maken, dat in het laatste ziekenhuis onderzoek is gebleken, dat er in nog maar in 1 biopte een kleine ontsteking te zien was.

  Voordat ik begeleid werd door Kim, was er geen uitzicht op een normaal leven meer ( denk aan rectale incontinentie en opvlammingen waardoor normaal functioneren niet meer mogelijk was ). Door deze begeleiding heb ik van geen van bovengenoemde bijwerkingen meer last en kan ik weer gewoon de man zijn van 34 met een vrouw en 2 jonge kinderen. Ik durf weer naar buiten en kan ook weer naar buiten.

  Ik kan iedereen, die ook maar twijfelt of dit werkt of niet echt aanbevelen om in contact te komen met Kim en te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik ben er enorm bij geholpen en heb voor 90% mijn leven terug.

  Ik kan nog maar 1 ding zeggen: "de wonderen zijn de wereld nog niet uit"

  Kim dank je wel voor alles.