Positief denken


Positief denken

 

Zo woon je in Vlaardingen en voel je je eigenlijk niet helemaal thuis en zo sta je in de krant als De Toldijkers.

 

We werden gevraagd voor een interview in het Vizier op Bronckhorst. Leuk om zo over de aflopen periode te spreken met iemand. Als je het erover hebt lijkt het allemaal vlekkeloos te verlopen, mooi uitgestippeld, maar in tegendeel.

Ik heb echt geleerd dat dingen die gebeuren, mooi of minder fijn, deuren opendoen voor andere dingen.

 

Dat ik de diagnose Bechterew kreeg een aantal jaren terug was een behoorlijke klap, maar al snel is dat omgezet in een andere richting.

Lees hier mijn verhaal.
MIJN VERHAAL

Zonder die ziekte hadden we waarschijnlijk niet gedaan wat we nu doen. Hadden we deze weg nog niet ingeslagen. Je weet het nooit, maar de kans is een stuk kleiner. Ik ben de ziekte dankbaar. Zeker omdat ik door die ziekte veel beter voor mijzelf ben gaan zorgen en nu geen klachten meer heb gerelateerd aan Bechterew en mijn darmen het een stuk beter doen dan daarvoor.

 

Nog iets wat ons in een toch wel onzekere situatie heeft gebracht is de verkoop van ons huis in Vlaardingen. Het was binnen een week verkocht en we hadden nog geen idee wat we wilden doen. Waar we wilden wonen en Voss (5) moest toch ergens naar school.

De manier waarop je ermee omgaat maakt of het je stress oplevert of niet. Wij hebben onze kans gepakt! We kunnen als nomaden gaan leven. Wauw!!

Eerst een maand naar Thailand en bij terugkomst alles inpakken en het huis opleveren. Op naar een vakantiepark, de jaarlijkse wintersport tussendoor en op naar een camping. Het was nog behoorlijk koud in een blokhut zonder voorzieningen.

Ondertussen hadden we wel gevonden waar we wilde wonen! Daar zijn we nu nog vol mee bezig.

 

 

 

Lees hier een compleet verhaal in het krantenartikel.    

ARTIKEL

Het duurde allemaal wat langer dan gepland voordat we daadwerkelijk op de bouwgrond mochten wonen. Moet je voor een tijdelijk verblijf een vergunning aanvragen? In een yurt kun je gewoon gaan wonen toch?? De aanvraag duurde dus nog even. Een leerzaam proces.
We hadden ook hier behoorlijk in de stress kunnen schieten, maar dat lost niks op. En kijk wat voor een zomer ons is gegeven. Vijf maanden in een caravan, in onze kleine Eriba, op de camping gewoond. Wat een temperaturen en wat een ruimte.

 

En ook nu komt er een behoorlijke koude periode aan. Geen idee wanneer ons huis precies af zal zijn, maar het proces naar een prachtige plek is ook tof! We zitten goed in de yurt.

 

Stress ontstaat pas als je gedachten een situaties stressvol maken. Laat een situatie er zijn en je komt zeker met mooie, creatieve of functionele oplossingen. Natuurlijk zijn er situaties die heel heftig zijn en waar je doorheen moet. Bedenk dan hoeveel lieve mensen je ontmoet of hoe fijn de zorg is die je krijgt en neem de tijd voor jezelf.

Stress staat op nummer één als we het over gezondheid hebben. Stress zorgt voor ontstekingen en ontstekingen voor tal van lichamelijk klachten en tekorten in ons lichaam.

 

Heb jij het gevoel dat je lichaam vol afvalstoffen zit? Het is heel goed om je lichaam af en toe te ontdoen van deze afvalstoffen. Tijdens het rijstvasten ervaar je hoe is om een periode van schaarste in te lassen en hiermee afvalstoffen de kans te geven afgevoerd te worden. Vervolgens bouwen we rustig op en leer je hoe groenten het middelpunt van je maaltijd kunnen zijn.

 

Lees hier meer over het rijstvasten.

RIJSTVASTEN

 

Echt waar. Reduceer stress! Zeker stress die wordt veroorzaakt door je eigen gedachten of afvalstoffen die zich ophopen in je lichaam.

 

Rijstvasten (detox)

Verander van voedingspatroon in 18 dagen.

We bereiden voor, ruimen op en bouwen daarna op tot een compleet menu.

Ondersteund met tips, tools en recepten. 

MEER INFO

Wil meer weten over een healthy lifestyle, voeding en gezondheid en het kleuren van je leven? Volg ons dan op Instagram en Facebook. 

 

Instagram: @kimfoodyourlife 

 

Facebook: www.facebook.com/foodyourlife

Reactie schrijven

Commentaren: 0