Rijstvasten

Ervaar jij klachten als migraine, een opgeblazen gevoel, winden, acne, spierpijnen, stijve gewrichten, ontstekingen, een trillend ooglid, slechte concentratie, down gevoel of andere ongemakken. Ben je afhankelijk van koffie of suikers. Wil je wel wat kilo's verliezen of wil je nog fitter worden dan je nu al bent dan is het rijstvasten misschien wel iets voor jou. 

 

Rijstvasten is een reis van 18 dagen in je eigen omgeving. Een reis door de wereld van voeding, levensstijl en je omgeving. Je wordt je bewust van je huidige gewoonten en gebruiken. Tijdens een periode van vasten, mild vasten, geven we het lichaam de ruimte om afvalstoffen in het lichaam op te ruimen. Denk aan een opgeruimd huis, daarin lopen de zaken ook veel soepeler en gesmeerder dan in een huis vol stof en oude etensresten. Vervolgens bouwen we geleidelijk op naar een volwaardig voedingspatroon. Een voedingspatroon vol geur, kleur en smaak die je lichaam geeft wat het nodig heeft. Je kunt het gebruiken als een opstap naar een ander voedingspatroon of als jaarlijkse schoonmaak voor lichaam, geest en leefomgeving. 

 

Fase 0 Voorbereidingsfase | 3 dagen

Fase 1        Vastenfase         | 5 dagen

Fase 2  Opbouwende fase  | 5 dagen

Fase 3   Volwaardige fase   | 5 dagen

 


ZELFSTANDIG RIJSTVASTEN

Het traject kun je geheel zelfstandig doorlopen aan de hand van de informatie op mijn website. Je vind hier een voorbeeld menu, de nodige recepten en veel achtergrond informatie. Door het opvragen van je wachtwoord krijg je toegang tot alle informatie. Reis 18 dagen mee en ervaar energie, heldere gedachten en een stralende blik. Jaren geleden heb ik dit zelf mogen ervaren door mijn levensstijl aan te passen. Stap voor stap heb ik dit proces samengevoegd tot wat het rijstvasten nu is. Ik voel mij nu vrijer, gezonder en krachtiger dan ooit. Ervaar jij wel eens kleine ongemakken als een opgeblazen gevoel, winden, geen concentratie, slecht slapen, geen energie, hoofdpijn, stijve spieren, acne of pijnlijke gewrichten dan kan het rijstvasten de eerste aanzet zijn om hier vanaf te komen. 

 

Vraag jouw wachtwoord aan en je hebt de beschikking over het gehele rijstvasten traject.

 

BEGELEIDING

Vind je het spannend om het traject alleen op te starten dan is het mogelijk om begeleiding te krijgen. Ik begeleid je dan door jouw 18 dagen, sta klaar voor vragen en ondersteun waar nodig. Samen stellen we de beginsituatie vast en je ontvangt een persoonlijke evaluatie na het rijstvasten. Na aanmelding ontvang je van mij direct bericht. Zodra de betaling binnen is beginnen we met het vaststellen van een startdatum en de beginsituatie. Vervolgens neem ik je mee door jouw 18 dagen vanaf het moment dat jij er klaar voor bent om te beginnen. We beginnen met een persoonlijk consult en vervolgens hebben we gedurende de 18 dagen contact op een manier die jij prettig vindt. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te antwoorden, zodat jij verder kunt als je ergens tegenaan loopt. Het is jouw traject en ik sta klaar om je hierin te ondersteunen. 

 

Aanmelden kan op deze pagina of via de contact pagina

"The best of all medicine is resting and fasting" Benjamin Franklin

Ervaringen van deelnemers

"Ik vond het best spannend om te beginnen. Ik dacht dat ik veel honger zou ervaren, emotioneel zou zijn of amper zou kunnen functioneren. Alles behalve dat!!! Heerlijk om zo even helemaal terug te gaan naar de basis, stap voor stap bewust te worden van het omgaan met voeding. dit ga ik zeker vaker doen. Thanks."

 

"Ik ben steeds blijer als ik naar mijzelf in de spiegel kijk."

 

"Kim, super goed hoe je dit doet. Nooit gedacht dat eten zoveel invloed zou hebben op levensstijl en gewoonten. Op wetenschappelijk gebied heb ik veel met de darmen gedaan, maar hoe ik de connectie nu heb ervaren tussen 'gut' en 'mind' is geweldig. Tof, ik heb er heel veel aan gehad. Ik ben beter in balans, mijn slaapritme heb ik terug gevonden en mijn koken is flexibeler. Ik heb voeding nodig en geen vulling. Bedankt voor deze reis en verrijking."

 

"Ik heb geen honger en veel energie, ik voel mij eigenlijk wel goed. Heb het in het begin wat kouder gehad, maar een extra deken hielp goed."

 

"Het is echt een wereld van verschil voor mij. Totaal geen honger en lekkere recepten. Dingen die ik nog nooit had gegeten. Meer energie en zoveel ontbijtrecepten die makkelijk, lekker en gezond zijn. Ik ben wat kilo's kwijt, is ook mooi meegenomen. En jouw lieve enthousiaste mailtjes zijn een fijne ondersteuning, ik ben helemaal happy. Thanks."

 

"Gisteren naar het werk had ik een banaan meegenomen voor de zekerheid, maar die lag na het werk weer thuis op de fruitschaal."

 

"Ik heb sinds lange tijd een voedingspatroon wat ik kan volhouden en vond het erg lekker."

 

"Bedankt voor het besef dat ik prima kan functioneren zonder tussendoortjes."

 

"Mijn taille en heupomvang zijn 7 en 8 cm verminderd. Niet enkel na fase 1 maar nadat ik alles weer had opgebouwd."

 

"Nog steeds geen migraine. Ik ben zo blij. Wie had dat gedacht, mindering in migraine zonder medicatie. Iets waar ik al jaren mee bezig ben."

 

"Rijstvasten is voor mij een openbaring geweest. Het heeft mij zoveel meer energie en 'lekkerder in mijn vel' gegeven. Het ging ook veel makkelijker dan ik had verwacht. Geen honger gevoel gehad en de lieve enthousiaste mailtjes helpen mee om zelf ook enthousiast te blijven. Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan, dank je wel Kim."

 

MENU ZONDER VASTEN PERIODE

Wil je wel veranderingen, maar liever zonder een vasten periode? Dit menu geeft je ruim 40 nieuwe recepten. Puur, onbewerkt en ondersteunend voor lichaam en geest.