Ik ben heel benieuw hoe het met je gaat

Met mij gaat het...

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Ik ben heel nieuwsgierig wat je van het rijstvasten vindt en hoe het met je gaat. Een tijdje geleden heb je het wachtwoord aangevraagd om het rijstvasten volledig zelfstandig te doorlopen op mijn website. Het lijkt mij heel leuk om te horen of je al bent begonnen en/of je nog vragen hebt. 

 

Al vaak heb ik het effect van het rijstvasten bij mensen mogen evalueren en de resultaten zijn nog steeds verbazingwekkend. Het is altijd weer mooi om te zien wat het doet wanneer we de belasting van het lichaam halen en zo ruimte geven om afvalstoffen af te voeren. Vervolgens voeden we het lichaam met zoveel mooie nutriënten, waardoor het proces nog verder gaat. Er ontstaan inzichten, klachten verminderen en er wordt energie en rust tegelijk ervaren. Gewoonten en oude patronen worden gevonden en samen kijken we ze blijvend kunnen veranderen. Het is echt een reis van bewustwording en het creëren van ruimte. Met die nieuwe energie en innerlijke rust kun je gewoonten aanpassen en een passender voedingspatroon voortzetten. Iedereen is uniek en heeft andere behoefte, zeker in levensstijl en voedingspatroon. Het is zo fijn om een patroon te vinden die precies bij je past, zodat er ruimte ontstaat om volledig jezelf te zijn. 

 

Ik ben heel benieuwd hoe het met je gaat en als ik iets voor je kan doen dan hoor ik het graag. 

 

Liefs Kim

ERVARINGEN DEELNEMERS

 

"Ik vond het best spannend om te beginnen. Ik dacht dat ik veel honger zou ervaren, emotioneel zou zijn of amper zou kunnen functioneren. Alles behalve dat!!! Heerlijk om zo even helemaal terug te gaan naar de basis, stap voor stap bewust te worden van het omgaan met voeding. Dit ga ik zeker vaker doen. Thanks."

 

"Ik ben steeds blijer als ik naar mijzelf in de spiegel kijk."

 

"Kim, super goed hoe je dit doet. Nooit gedacht dat eten zoveel invloed zou hebben op levensstijl en gewoonten. Op wetenschappelijk gebied heb ik veel met de darmen gedaan, maar hoe ik de connectie nu heb ervaren tussen 'gut' en 'mind' is geweldig. Tof, ik heb er heel veel aan gehad. Ik ben beter in balans, mijn slaapritme heb ik teruggevonden en mijn koken is flexibeler. Ik heb voeding nodig en geen vulling. Bedankt voor deze reis en verrijking."

 

"Ik heb geen honger en veel energie, ik voel mij eigenlijk wel goed. Heb het in het begin wat kouder gehad, maar een extra deken hielp goed."

 

"Het is echt een wereld van verschil voor mij. Totaal geen honger en lekkere recepten. Dingen die ik nog nooit had gegeten. Meer energie en zoveel ontbijtrecepten die makkelijk, lekker en gezond zijn. Ik ben wat kilo's kwijt, is ook mooi meegenomen. En jouw lieve enthousiaste mailtjes zijn een fijne ondersteuning, ik ben helemaal happy. Thanks."