TARIEVEN

Hieronder vind je de tarieven behorende bij de diensten die ik aanbied. 

Je kunt ze direct kopen via de pagina of eerst contact opnemen via de contact pagina. 

Heb je nog vragen dan mag je die natuurlijk altijd stellen. 

 

VRAAG EEN GRATIS INTAKE AAN

Voel je dat je wel iets wil doen, maar ben je nog niet zeker of ik je hierbij kan ondersteunen? Vraag een gratis intake aan en dan kijken we samen of ik wat voor je kan betekenen en op welke wijze. 

 

 "Investing in yourself, is the best investment you will ever make." Robin Sharma

 Jij ben het hartstikke waard om in te investeren. Gun het jezelf, je wordt er meer jezelf van, maar ook veel leuker voor de mensen om je heen.

Gedachten als, nu is niet de juiste tijd of ik heb het geld niet, zijn dat echt redenen of zijn het excuses? Als je echt iets wil is er een oplossing, alles is een keuze, jij bent de baas over je keuzes en gedachten.

Wat zijn voor de prioriteiten op dit moment? Voor nieuwe schoenen of een etentje is geld snel uitgegeven, maar hoeveel investeer je echt in jezelf. Een nieuwe aankoop of lekkere maaltijd geeft direct een gevoel van geluk, maar na een tijdje heb je weer nieuw geluk nodig.

Vasten en levensstijl veranderingen zijn langdurige veranderingen in tevredenheid en geluk. Als therapeut kan ik je hierbij ondersteunen. Het is vaak een stap buiten je comfortzone, maar daar zit de winst. Hou jij het bij een piek van geluk of investeer je in langdurige verandering?

 

Natuurvoeding, Orthomoleculaire voeding, gezonde lifestyle, Voeding, healthy food, gezondheid, Orthomoleculair, Foodtruck, Healthy foodtruck, gezonde foodtruck, catering, catering, consult, workshop, workshop, kantha sari's, dekens, gekleurde dekens, Plaids, sari's, katoenen dekens, Natuurvoeding, Food your life