Tarieven

Hieronder vind je de tarieven behorende bij de producten die ik aanbied. Om een afspraak te plannen of een vraag te stellen kun je contact opnemen. De gegevens vind je op de contact pagina. Via de button KOOP kun je direct online betalen voor een gekozen product. Direct daarna zal ik persoonlijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen dan mag je die natuurlijk altijd stellen. Je kunt mij mailen of bellen.

Voel je dat je iets wil doen, maar ben je nog niet helemaal zeker of ik je hierbij kan ondersteunen? Plan dan een gratis intake en dan kijken we samen of ik de persoon ben die jou kan helpen. Wil je liever direct een afspraak maken dan kan je contact opnemen via de contactpagina. 

Twijfels, vraag een gratis intake aan


 

"Investing in yourself, is the best investment you will ever make." Robin Sharma

 

Jij ben het hartstikke waard om in te investeren. Gun het jezelf, je wordt er meer jezelf van, maar ook veel leuker voor de mensen om je heen. Gedachten als, nu is niet de juiste tijd of ik heb het geld niet, zijn dat echt redenen of zijn het excuses? Als je echt iets wil is er een oplossing, jij bent de baas over je keuzes en gedachten. Voor nieuwe schoenen of een etentje is geld snel uitgegeven, maar hoeveel investeer je echt in jezelf. Een nieuwe aankoop of lekkere maaltijd geeft direct een gevoel van geluk, maar na een tijdje heb je weer nieuw geluk nodig. Vasten en levensstijl veranderingen zijn langdurige veranderingen in tevredenheid en geluk. Als holistisch coach kan ik je hierbij ondersteunen. Het is vaak een stap buiten je comfortzone, maar daar zit de winst. Hou jij het bij een piek van geluk of investeer je in langdurige verandering?

Natuurvoeding, Orthomoleculaire voeding, gezonde lifestyle, Voeding, healthy food, gezondheid, Orthomoleculair, Foodtruck, Healthy foodtruck, gezonde foodtruck, catering, catering, consult, workshop, workshop, kantha sari's, dekens, gekleurde dekens, Plaids, sari's, katoenen dekens, Natuurvoeding, Food your life