Tarieven

Hieronder vind je de tarieven behorende bij de producten die ik aanbied. Om een afspraak te plannen of een vraag te stellen kun je contact opnemen. De gegevens vind je op de contact pagina. 

 

"Investing in yourself, is the best investment you will ever make." Robin Sharma

 

Jij ben het hartstikke waard om in te investeren. Gun het jezelf, je wordt er meer jezelf van, maar ook veel leuker voor de mensen om je heen. Gedachten als, nu is niet de juiste tijd of ik heb het geld niet, zijn dat echt redenen of zijn het excuses? Als je echt iets wil is er een oplossing, jij bent de baas over je keuzes en gedachten. Voor nieuwe schoenen of een etentje is geld snel uitgegeven, maar hoeveel investeer je echt in jezelf. Een nieuwe aankoop of lekkere maaltijd geeft direct een gevoel van geluk, maar na een tijdje heb je weer nieuw geluk nodig. Vasten en levensstijl veranderingen zijn langdurige veranderingen in tevredenheid en geluk. Als holistisch coach kan ik je hierbij ondersteunen. Het is vaak een stap buiten je comfortzone, maar daar zit de winst. Hou jij het bij een piek van geluk of investeer je in langdurige verandering?

Lees meer


EERSTE CONTACT 

Ons eerste contact. Samen zoeken we naar een geschikt moment om een afspraak in te plannen. Je krijgt een bevestiging met de details en een uitgebreide vragenlijst, zodat we ons voor kunnen bereiden op het eerste consult.

Gratis

 

EERSTE CONSULT

Ongeveer 60 min | videobellen 

We bespreken je klachten, wensen, voedingspatroon, levensstijl en gewoonten. We kijken of mijn werkwijze bij jou past en bespreken wat de volgende stap is. Is het beeld compleet, welke stappen zetten we nu al en wat hebben we nog nodig.

€57,- NU €42,75 (25% korting)

 

TWEEDE CONSULT

Ongeveer 60 min | videobellen 

Na het eerste consult ga ik bezig met een behandelplan. Ik beschrijf meerdere opties en deze bespreken we tijdens het tweede consult. Jij bepaald wat we gaan doen, zodat het aansluit bij jouw behoeften. Naar gelang de behoefte plannen we een vervolg consult. De regelmaat en wijze is volledig afhankelijk van jouw situatie en wensen.

€57,-

 

VERVOLG CONSULT

Ongeveer 30 min | videobellen

Aan de hand van de afspraken die we gemaakt hebben in het tweede consult plannen we een vervolg consult. De frequentie hangt af van de behandeling en wensen. Je kunt vragen stellen, ik geef tips, stuur bij en stel vragen. Je ontvangt informatie op maat. 

€29,-

 

WANDELCOACH

Ongeveer 60 min | Veluwezoom - Lappendeken

Het kan heel bevrijdend zijn om al wandelend het gesprek te voeren. Wandelen is ontspannen voor lichaam en geest en dan kom je vaak tot de beste inzichten. Je kunt beter concentreren, helder en vrijer denken. Door fysiek in beweging te zijn kom je mentaal ook makkelijker in beweging. Een andere locatie is in overleg ook mogelijk. 

€95,-

 

BEGELEIDING RIJSTVASTEN

18 dagen

Wil je liever begeleiding tijdens het rijstvasten traject dan kan ik je hierin ondersteunen. Samen stellen we de beginsituatie vast en neem ik je 18 dagen mee. Je kunt vragen stellen en achteraf ontvang je van mij een persoonlijke evaluatie. Je kunt het traject uitbreiden met een telefonisch consult na het rijstvasten. Hierin kunnen we jouw situatie doorspreken en kijken op welke wijze jij bepaalde elementen kunt voortzetten in je dagelijkse leven. 

€25,- 

€45,- inclusief telefonisch contact

Lees meer

 

BEGELEIDING HELEND VASTEN

Groep | 1-op-1 

Helend vasten doen we in de vorm van watervasten of sapvasten en de tarieven hangen af van de duur en begeleiding van je vastenperiode. 

Lees meer

 Natuurvoeding, Orthomoleculaire voeding, gezonde lifestyle, Voeding, healthy food, gezondheid, Orthomoleculair, Foodtruck, Healthy foodtruck, gezonde foodtruck, catering, catering, consult, workshop, workshop, kantha sari's, dekens, gekleurde dekens, Plaids, sari's, katoenen dekens, Natuurvoeding, Food your life