Wonen in de yurt

We wonen in de yurt!!!

Wat hebben wij lekker geslapen de eerste nachten. De kleine dingen die we de afgelopen periode hebben gemist. Aan de zijkant je bed uit kunnen stappen, een toilet zonder geluiden van medegebruikers en binnen yoga kunnen doen. 

Ik werk altijd vroeg in de ochtend en op de camping moest ik dan eerst de tafel ontdoen van de nachtelijke vochtigheid. Nu kan ik gewoon mijn laptop openklappen, die al klaar staat, een kop thee inschenken en direct gaan zitten! Wauw wat ontspannen.

Oké we moeten nog steeds even naar buiten om naar ons mini toiletgebouwtje te gaan, de caravan gebruiken we als schuur en de foodtruck is onze afwasplaats. Koken doen we buiten, maar nu onder een overkapping bij slecht weer. Die heeft alleen nog de nodige aandacht nodig. Maar eerst maar is even genieten van de luxe die we nu weer hebben.

 

De dingen die we nu extra hebben zijn heerlijk wanneer het minder goed weer is. Maar de afgelopen 5 maanden op de camping hebben we ze niet als hinder ondervonden. Het was heel fijn om zo'n tijd te leven in ons kleine huisje. Ons rijdende bed. Dus we kamperen gewoon nog even verder, maar nu met iets meer luxe en privacy.

Laat de herfst nu maar komen! We oefenen vast met de kachel, wat heerlijk is dat, de geur van een houtgestookte kachel. Samen houthakken, want de gekapte bomen kunnen we mooi opstoken.

 

We moesten wel even wennen aan de grote lichtkoepel. Je leeft mee met het ritme van de dag, want we hebben er geen doek over. Voor nu is het wel fijn zo.

 

Nu zijn we de yurt nog een beetje aan het aankleden met prachtige kleden, mooie stoffen en kleurrijke accessoires. Handigheidjes om spullen op te ruimen, maar eerst maar is kijken wat er allemaal een plekje moet krijgen!

Check de prachtige kantha dekens van katoen die we eindelijk hebben kunnen importeren. Het mooie van reizen is ook het ontmoeten van inspirerende mensen waarmee je toevallig uren in een bus zit en dan op een markt een prachtige man ontmoet. Wij hebben er een paar zelf gehouden om onze yurt aan te kleden, maar de andere staan in de webshop.

 

Food your life

- kleur je leven - 

Reactie schrijven

Commentaren: 0